Hiihtokouluhinnasto 2018

70€ 1 lapsi
115€ 2 saman perheen lasta
150€ useampi kuin kaksi saman perheen hiihtokoululaista (lapsia, aikuisia)
50€ aikuisten hiihtokoulu

Kaikkien maksun piiriin kuuluvien perheenjäsenten tulee asua samassa osoitteessa.

Maksu tulee suorittaa Keminsuun Kisa ry:n tilille
FI93 5131 2740 0097 22 viimeistään 15.1.2018, jotta Skipassit saadaan ajoissa tilattua ja vakuutukset hiihtäjille voimaan.

Muistathan merkitä maksun yhteydessä viestikenttään hiihtokouluun osallistuvien nimet.

Huippuaikuisen valmennusvideo on osa lasten Urheilun Pelisääntöjä. Nuori Suomi ry:n julkaisemassa videossa on tiivistetty 5 minuuttiin tärkeät asiat, joita urheilevan lapsen vanhemman olisi hyvä pohtia.

Hiihtokoulu

Jo perinteikäs Keminsuun Kisan hiihtokoulu starttaa uuteen kauteen keskiviikkona 10.1.2018 klo 18.00, jolloin Kallinkankaan alamajalla on ilmoittautuminen ja infotilaisuus.

Hiihtokoulu kokoontuu Kallinkankaan hiihtokeskuksessa. Oppilaat jaetaan ryhmiin iän ja taitotason mukaan. Jokaisella ryhmällä on oma ohjaajansa ja apuohjaajia.

Pienten aloittelevien ryhmissä opitaan suksilla liikkumista leikin kautta - tasapainoillaan, liutaan ja kaatuillaan. Opetus tapahtuu tasamaalla aivan alamajan läheisyydessä.

Kun suksilla liikkuminen alkaa sujua, isompien ryhmissä opitaan hiihtotavat ja niiden eri tekniikat, eikä aikaakaan kun siirrytään mäkiin ja opitaan nousu- ja laskutekniikat.

Kilpahiihtäjille on oma ryhmänsä.

Myös aikuisille on toivottu hiihtokoulua, ja sellainen järjestetäänkin, mikäli osallistujia on riittävästi. Aikuisten hiihtokoulun hinta on 50 €, joka sisältää  yhden infon (10.1.) sekä viisi hiihtokertaa.

Hiihto on monipuolinen, koko perheelle sopiva liikuntamuoto, jolle hiihtokoulu antaa hyvän perustan. Kun hiihdon opetus on viikottaista (ei hiihtokoulua vkolla 10), tulee säännöllisesti lähdettyä ulos ja suksille, ja hiihtotaito kehittyy kuin itsestään.

Toivon mukaan tapaamme myös sinut ja perheenjäsenesi hiihdon parissa.

Hiihtokoulu 2018 ILMOITTAUTUMINEN

*

Ryhmien ikäjakaumat eivät ole tarkkoja. Ryhmät muodostetaan ensisijaisesti tämänhetkisen taitotason mukaan, ja ryhmäjako tarkentuu parin hiihtokoulukerran jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.