Talkoot

Talkootyöllä on suuri merkitys laadukkaan seuratoiminnan pyörittämisessä. Keminsuun Kisan tavoitteena on järjestää hiihtotoimintaa, jossa niin hiihtäjät, huoltajat kuin muu hiihtoväkikin viihtyvät. Onnistuakseen tässä tavoitteessa seura tarvitsee runsaasti talkoohenkisiä tekijöitä, jotta toimintaa on mahdollista pyörittää ja edelleen kehittää.

Porukalla talkoilu on mukavaa ja paras keino päästä sisälle seuran toimintaan.  Kun meitä on runsaasti mukana ringissä, homma pysyy mielekkäänä eikä ole kenellekään taakaksi.
Astu sinäkin peremmälle - täällä on tilaa jokaiselle.

MERI-LAPPI HIIHDOT 2022

Talkoot Kallilla perjantaina 28.1. klo 16.30 alkaen. Jokaisen seuraa edustavan hiihtäjän vanhemman/vanhempien sekä aikuisten kilpahiihtäjien läsnäolo talkoissa on suotavaa. Talkoissa valmistellaan stadionalue, kisakanslia ja kahvio, listataan palkinnot ja pokaalit sarjoittain, sekä käydään läpi kisapäivän vastuualueet.

Kiitos jo tässä vaiheessa. Tapaamisiin talkoissa!