Talkoot

Talkootyöllä on suuri merkitys laadukkaan seuratoiminnan pyörittämisessä. Keminsuun Kisan tavoitteena on järjestää hiihtotoimintaa, jossa niin hiihtäjät, huoltajat kuin muu hiihtoväkikin viihtyvät. Onnistuakseen tässä tavoitteessa seura tarvitsee runsaasti talkoohenkisiä tekijöitä, jotta toimintaa on mahdollista pyörittää ja edelleen kehittää.

Porukalla talkoilu on mukavaa ja paras keino päästä sisälle seuran toimintaan.  Kun meitä on runsaasti mukana ringissä, homma pysyy mielekkäänä eikä ole kenellekään taakaksi.
Astu sinäkin peremmälle - täällä on tilaa jokaiselle.

VUODENVAIHTEEN PK-HIIHTOKISAT 31.12.2017

Piirikunnalliset perinteisen hiihtotavan kisat hiihdetään Kallilla sunnuntaina 31.12.2017. Kisojen valmistelutalkoot pidetään edellisenä päivänä 30.12. klo 12, jolloin kokoonnumme Kallin majalla. Ilmoittaudu sinäkin mukaan!

Ilmoittaudun hiihtokisatalkoisiin 30.12.2017

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.