Keminsuun Kisan kilpailuedustaja

Ilmoittautumislomake.docx (3 kB)

Kilpailuilmoittautuminen

Seuran kilpahiihtäjä:

1. Huolehdi, että kilpailulisenssi ja seuran jäsenmaksu kuluvalle kaudelle on maksettu. Mikäli jompikumpi tai molemmat on maksamatta, seura pidättäytyy ilmoittamasta kilpailijaa.

2. Jokainen kilpailuihin ilmoittautuva selvittää itse kilpailun viimeisen ilmoittautumisajankohdan. Tästä myös maininta sähköpostiin.

3. Ilmoittautuminen ainoastaan sähköpostilla täyttämällä oikealla oleva ilmoittautumislomake siitä puuttuvilla tiedoilla ja lähettämällä se liitetiedostona: keminsuunkisa.ilmo@hotmail.com viimeistään 2 vuorokautta ennen kilpailunjärjestäjän ilmoittamaa viimeistä ajankohtaa.

Näin toimien vältymme mahdollisilta virheiltä sekä nopeutamme ja kevennämme kilpailuilmoittajan työtaakkaa.

4. Jälki- tai myöhässäilmoittautuja hoitaa itse ilmoittautumisen suoraan kilpailun järjestäjälle, mikäli he hyväksyvät sen, ja maksaa itse osallistumismaksunsa. Aiheetta (muu kuin sairastuminen) kisasta poisjäänyt  maksaa seuralle takaisin osallistumismaksun.

Huomioikaa seuraava: Sähköinen KILMO ilmoittautuminen vaatii lisenssimaksujen olevan suoritettu RIITTÄVÄN ajoissa, jotta maksu näkyy myös KILMO -järjestelmässä. Ilman tätä toimenpidettä kilpailijaa ei voi ilmoittaa kilpailuun.

IKÄRAJAT- Mietitkö mihin sarjaan hiihtäjä tulee ilmoittaa?
Alkutalven kilpailuissa 1.10. ja 31.12. välisenä aikana on määräävänä se ikä, jonka kilpailija saavuttaa seuraavan kalenterivuoden aikana.

Kilpailija osallistuu 1.1. ja 30.9. välisenä aikana siihen sarjaan, minkä iän hän täyttää kuluvan kalenterivuoden 1.1. - 31.12. välisenä aikana.

Kaudella 2017-2018 ikäluokat ovat:
8-vuotiaat: 2010 syntyneet
10-vuotiaat: 2008 syntyneet
12-vuotiaat: 2006 syntyneet
14-vuotiaat: 2004 syntyneet
16-vuotiaat: 2002 syntyneet
18-vuotiaat: 2000 syntyneet
20-vuotiaat: 1998 syntyneet

Onnistuneita kisoja!

Huom.
Seura ei kustanna maastohiihtokalenterin ulkopuolisten kisojen osallistumismaksuja. Näitä ovat ns. loppethiihdot mm. Lapponiahiihto, Tervahiihto ja Vaskoolihiihto.