Kilpailuosallistuminen

MS Word -tiedostoIlmoittautumislomake.docx (3 kB)

Kaudella 2016 - 2017
ikäluokat ovat:

8-vuotiaat: 2009 syntyneet
10-vuotiaat: 2007 syntyneet
12-vuotiaat: 2005 syntyneet
14-vuotiaat: 2003 syntyneet
16-vuotiaat: 2001 syntyneet
18-vuotiaat: 1999 syntyneet
20-vuotiaat: 1997 syntyneet

Kilpailuilmoittautuminen

Seuran kilpahiihtäjä:

1. Huolehdi, että kilpailulisenssi ja seuran jäsenmaksu kuluvalle kaudelle on maksettu. Mikäli jompikumpi tai molemmat on maksamatta, seura pidättäytyy ilmoittamasta kilpailijaa.

2. Jokainen kilpailuihin ilmoittautuva selvittää itse kilpailun viimeisen ilmoittautumisajankohdan. Tästä myös maininta sähköpostiin.

3. Ilmoittautuminen ainoastaan sähköpostilla täyttämällä oikealla oleva ilmoittautumislomake siitä puuttuvilla tiedoilla ja lähettämällä se liitetiedostona: keminsuunkisa.ilmo@hotmail.com viimeistään 2 vuorokautta ennen kilpailunjärjestäjän ilmoittamaa viimeistä ajankohtaa.

Näin toimien vältymme mahdollisilta virheiltä sekä nopeutamme ja kevennämme kilpailuilmoittajan työtaakkaa.

4. Jälki- tai myöhässäilmoittautuja hoitaa itse ilmoittautumisen suoraan kilpailun järjestäjälle, mikäli he hyväksyvät sen, ja maksaa itse osallistumismaksunsa. Aiheetta (muu kuin sairastuminen) kisasta poisjäänyt  maksaa seuralle takaisin osallistumismaksun.

Huomioikaa seuraava: Sähköinen KILMO ilmoittautuminen vaatii lisenssimaksujen olevan suoritettu RIITTÄVÄN ajoissa, jotta maksu näkyy myös KILMO -järjestelmässä. Ilman tätä toimenpidettä kilpailijaa ei voi ilmoittaa kilpailuun.

Onnistuneita kisoja!

Huom.
Seura ei kustanna maastohiihtokalenterin ulkopuolisten kisojen osallistumismaksuja. Näitä ovat ns. loppethiihdot mm. Lapponiahiihto, Tervahiihto ja Vaskoolihiihto.